descarca catalogul

Natura stabilizata

Ce sunt plantele si florile stabilizate?

 

Plantele si florile prezervate sunt 100% naturale si ecologice, obtinute printr-un proces unic de conservare ce consta in inlocuirea sevei cu un stabilizator, proces ce ofera plantelor o prospetime naturala pentru o vreme indelungata, fara a avea nevoie de ingrijiri speciale.

Datorita procesului de prezervare, florile si plantele nu au nevoie de apa sau lumina, mentinandu-si in acelasi timp frumusetea originala si un aspect proaspat timp de cateva luni, in cazul florilor, sau chiar ani in ceea ce privesc plantele.

Plantele si florile prezervate ofera avantajele unei adevarate gradini naturale in interiorul spatiilor de locuit, in birouri, hoteluri, restaurante sau centre comerciale, totul intr-o maniera estetica, ecologica si economica.

Procesul de prezervare poate fi aplicat unei game largi de plante si flori, disponibile intr-o varietate de forme si culori, oferind spatiului in care sunt amplasate unicitate si un design atractiv.

avantaje

varietate

varietate

Plantele si florile stabilizate ofera avantajele unei adevarate gradini naturale in interiorul spatiilor de locuit, in birouri, hoteluri, restaurante sau centre comerciale, totul intr-o maniera estetica, ecologica si economica.

eco

economice

Durata de viata a plantelor stabilizate este de 3-5 ani, termen ce poate fi depasit daca sunt pastrate in conditii optime. Plantele prezervate sunt mult mai eficiente in comparatie cu cele naturale, luand in calcul aspectele legate de durata de viata, transport sau depozitare.

ecologic

ecologice

Produsele companiei noastre sunt obtinute din plante si flori naturale tratate cu lichide biodegradabile, toate ingredientele utilizate in proces fiind non-toxice. Nu produc reactii alergice intrucat nu genereaza spori sau polen, nu mai atrag praf, datorita lipsei incarcaturii electrostatice caracteristica organismelor vii, nu necesita pamant sau ingrasaminte.

intretin

usor de intretinut

Datorita procesului de prezervare, plantele nu au nevoie de apa sau lumina, mentinandu-si in acelasi timp frumusetea originala si un aspect proaspat timp de cateva luni sau chiar ani.

aspect

aspect natural

Plantele si florile prezervate sunt 100 % naturale si ecologice, obtinute printr-un proces unic de conservare ce consta in inlocuirea sevei cu un stabilizator, proces ce ofera plantelor o prospetime naturala pentru o vreme indelungata, fara a avea nevoie de ingrijiri speciale.

bucura-te

de natura

sfaturi

Plantele si florile prezervate si distribuite prin intermediul companiei noastre sunt foarte rezistente si au o durata de viata indelungata. Cu o ingrijire adecvata si mentinerea in conditii optime, te poti bucura de aspectul natural al florilor pentru cateva luni, iar plantele se pot mentine timp de cativa ani.

Ocazional este recomandata ca plantele sa fie sterse de praf, de preferinta cu ajutorului unui fohn sau orice dispozitiv care sa le curete doar cu ajutorul aerului, alternativ prin utilizarea unui material textil moale si uscat.

descarca catalogul

evitati expunerea directa
la actiunea razelor solare

evitati contactul
cu apa

evitati expunerea in zone in
care umiditatea depaseste
80%

evitati presarea,
impaturirea si zdrobirea

Pepiniera Du Val D'Yerres Deux

Tel: +40 735 226 533

Fax: +40 21 269 34 18

Email: contact@abcint.ro

Comuna Ghimpati, Jud. Giurgiu, Romania

arbori stabilizati

plante stabilizate

plante naturale 100%

plante ecologice