descarca catalogul

despre noi

Pépinières du Val d’Yerres Deux

 

Considerat unul din primele 10 grupuri de pepiniere franceze si-a inceput activitatea si a obtinut rezultate vizibile inca de la inceputul anilor 1995, fiind intr-o continua dezvoltare pe plan international. Rezultatele inregistrate an de an au condus la dezvoltarea continua a infrastructurii de productie, compania bazandu-se in permanenta pe calitatea produselor avand scopul de a satisface nevoile si solicitarile chiar si celor mai exigenti clienti.

Incepand cu anul 2004 s-a decis dezvoltarea conceptului in Romania –  tara cu traditie in domeniu, iubitoare de plante si pomi fructiferi – prin infiintarea Pepinierei du Val d’Yerres Deux, Pepiniera de plante si arbusti ornamentali in comuna Ghimpati, judetul Giurgiu.

Pornind de la dorinta de a conserva frumusetea plantelor si a florilor, luand in calcul si utilitatea acestora, Pepiniera du Val d’Yerres Deux a inceput o colaborare cu lideri mondiali in domeniul plantelor prezervate, construind astfel, primul laborator de productie plante si flori stabilizate din Romania.

Obiectivul companiei a fost inca de la inceput si este in continuare acela de a oferi clientilor oportunitatea de a se bucura de avantajele aduse atat de plantele naturale, cat si a celor prezervate, in interiorul caminului lor, la birou, in hotelul in care isi petrec vacantele, in restaurante sau centre comerciale, intr-o maniera sigura, ecologica si economica.

Scopul companiei noastre este de acela de a transforma productia si utilizarea de plante naturale prezervate – flori, arbori si arbusti ornamentali, intr-un trend mondial al decoratiunilor naturale de interior. Procesul de prezervare permite crearea unui produs unic care uneste frumusetea unei plante naturale cu durabilitatea unui obiect inert.

Colaboram in permanenta cu profesionisti ai artei peisagere (societati de consultanta, arhitecti etc.) care sunt actori importanti pe piata din Romania, fiind in permanenta in legatura cu ultimele tendinte, adoptand stiluri si idei originale la baza carora se afla plantele si florile.

 

Plante si flori
stabilizate

Pepiniera Du Val D'Yerres Deux

Tel: +40 735 226 533

Fax: +40 21 269 34 18

Email: contact@abcint.ro

Comuna Ghimpati, Jud. Giurgiu, Romania

arbori stabilizati

plante stabilizate

plante naturale 100%

plante ecologice